Back to All Events

Summer Show 2017


Summer Show Invitation.jpg

Van 2 juli tot 30 juli 2017 organiseren Nieuw Dakota & Francis Boeske Projects gezamenlijk de SummerShow op de NDSM-werf in Amsterdam Noord.

Na het daverende succes van de voorgaande edities gaat de open-call weer bijna van start voor kunstenaars en amateurs die in stadsdeel Amsterdam Noord wonen en/of werken, om zich aan te melden voor deelname aan dit initiatief.

Een deskundige vakjury beoordelen net als vorig jaar de inzendingen en maken een selectie van kunstwerken. Van deze selectie wordt een tentoonstelling samengesteld in de beide ruimtes van Nieuw Dakota & Francis Boeske Projects.

Vorig jaar selecteerde de jury 118 kunstwerken van 78 kunstenaars; de tentoonstelling werd een mooie mix van kunstwerken in verschillende media die kenmerkend is voor de diversiteit en veelkleurigheid van het culturele klimaat in Amsterdam Noord, en tevens de groei van Amsterdam Noord als cultureel stadsdeel illustreerde.

Met deze SummerShow willen Nieuw Dakota & Francis Boeske Projects bijdragen aan de creatieve ontwikkeling van AmsterdamNoord door kunstenaars een podium te bieden en de kwaliteit en de potentie van kunst in Noord te tonen. 

Earlier Event: May 21
Hidenori Mitsue
Later Event: August 31
Code Art Fair Copenhagen 2017